Beyer - Duurzaam (zonnepanelen, laadpalen en ledverlichting)

Wij zijn een klein installatiebedrijf waar klant 'koning' is. Klantgerichtheid, service en betrouwbaarheid zijn voor ons van groot belang.

Jarenlang zijn wij een begrip als het gaat om elektrotechnisch installatiewerk.

De behoefte van onze klanten verandert en wij veranderen mee. Door de stijgende energiekosten en het uitputten van onze energievoorzieningen, is er veel vraag naar duurzame producten. Om onze huidige en nieuwe klanten deze producten aan te kunnen bieden met dezelfde kwaliteit, service en betrouwbaarheid is er nu ook Beyer Duurzaam.

Beyer Duurzaam is er niet voor prijsvechters, maar voor klanten die de eerder genoemde voorwaarden als eis stellen. Voor deze doelgroep staan wij 'dag en nacht' gereed.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Beyer Duurzaam
Voordoel 21
3264AT Nieuw-Beijerland
T: 0186 - 69 30 99
E: info@beyerelectro.nl
W: www.beyerduurzaam.nl

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl