Technofil Luchtfilters en Service. Een hele opluchting!

Technofil is gespecialiseerd in luchtfilter toepassingen. Wij bieden u een compleet pakket aan diensten en producten voor de ruimtes waar u schone lucht wenst. Als leverancier van luchtfilters voor kantoren tot clean rooms, restaurants en fabrieken onderscheidt Technofil zich door een klantgerichte benadering. Wij bieden totaaloplossingen.

Luchtfiltratie.
Onze filters zorgen er voor dat de lucht die u inademt schoon is en geen gassen of geuren bevat. Wij bieden u oplossingen voor zowel luchttoevoer als luchtafvoer. Dankzij jaren ervaring heeft Technofil een ruime voorraad filters opgebouwd. Alle gangbare filters met toebehoren worden daardoor direct uit voorraad geleverd. U kunt uw eigen voorraad tot een minimum beperken door met ons uw voorraadplanning door te spreken.
Technofil levert verschillende type filters:
- Filtermedia
- Paneelfilters
- Zakkenfilters
- Compact filters
- Hepa & Ulpa filters
- Actief koolfilters
Verder leveren we alle filteraccesoires.
Naast producent van standaard filters, ontwerpen de mensen van Technofil filters voor uw specifieke locatie. Deze filters op maat produceren we in onze eigen werkplaats. U kunt ook rekenen op onze deskundige montage en periodiek onderhoud.

Service - Montage.
Onze service gaat verder dan de garantie op filters en de montage. Technofil neemt u alle zorgen uit handen: van onderhoud en reiniging tot inspectie en revisie. Of het nu om filters, onderdelen of levering en coating van complete luchtbehandelingskasten gaat. Wij ontzorgen
uw luchtbehandeling. En dat heeft voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet voor opslag te zorgen en heeft u geen afval.
De vervanging van filters en lagers en het coaten van units wordt door onze eigen monteurs geregeld en wij voeren continu controles uit.
U krijgt dus niet alleen complete adviezen, maar ook een duurzame oplossing voor een goed binnenklimaat van uw gebouw. Technofil: Gezond klimaat, voor mens en proces.

Filterunits.
Technofil produceert in eigen beheer filterunits met luchtfilters en/of ventilator voor alle luchthoeveelheden. De units zijn modulair opgebouwd, zodat we flexibel in de maatvoering zijn.
De materiaalsoorten die we gebruiken, zijn Sendzimir verzinkt, RVS en Aluminium. Er zijn diverse aansluitingen mogelijk.
Verder zijn er filtersecties voor paneelfilters, zakkenfilters, compact filters en actief koolfilters.

EEN HELE OPLUCHTING!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Technofil Luchtfilters en Service
Hoefweg 6
6717LS Ede
T: 0318-618406
E: info@technofil.nl
W: www.technofil.nl

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:30 uur
Dinsdag08:00 - 17:30 uur
Woensdag08:00 - 17:30 uur
Donderdag08:00 - 17:30 uur
Vrijdag08:00 - 17:30 uur
ZaterdagOp afspraak
  • banner 1


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl