H. Hardeman B.V.

   H. Hardeman BV Veenendaal is een innovatief familiebedrijf, met twee bedrijfsonderdelen; Enerzijds een bouwbedrijf, dat actief is in de utiliteitsbouw, de agrarische bouw, de woningbouw en de renovatiemarkt. Anderzijds een uitgebreide handelstak, waar bouwproducten in de breedste zin van het woord worden verhandeld. Voor beide bedrijfsonderdelen wordt zoveel mogelijk in eigen beheer geproduceerd in de hypermoderne fabrieken in Veenendaal, waardoor er flexibel en met korte levertijden gewerkt kan worden. 

   Waarom Hardeman?
   - Innovatief
   - Optimale prijs-kwaliteit
   - Betrouwbaarheid
   - Eigen productie
   - Uitstekende vakkennis

   Al sinds 1969 probeert H. Hardeman zich te onderscheiden door een verregaande klantgerichtheid en een constante hoge kwaliteit. Graag zijn we ook u van dienst!

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   H. Hardeman B.V.
   Generatorstraat 27 A
   3903LH Veenendaal
   T: 0318-521700
   E: info@hardeman.nl
   W: www.hardeman.nl

   Openingstijden

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Leidsche Poort 31
   2411 SG Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl