Buro voor Bouwkunde Veenendaal

   Buro voor Bouwkunde Je hebt architecten, constructeurs, aannemers en adviseurs – én je hebt Buro voor Bouwkunde. Eén buro dat ontwerpt als architect, rekent als constructeur, denkt als aannemer en optreedt als adviseur. Ontdek wat Buro voor Bouwkunde voor u kan betekenen en neem contact op met ons.

   Optimale dienstverlening in alle bouwfasen
   Buro voor Bouwkunde heeft alles in huis om in alle fasen van het bouwproces optimale dienstverlening te bieden. En dat is veel. De creativiteit en het stijlgevoel van de architect, de rekentalenten en specifieke kennis van de constructeur, de praktische inzichten en ervaringen van een aannemer én de denkwijze van u als opdrachtgever.Dat is een kwestie van opleiding en vooral ervaring. Echt mensenwerk.
   Opdrachtgevers waarderen de soepele gang van zaken en de kostenbesparing die we realiseren. Aannemers werken graag op basis van ons bestek en onze tekeningen omdat deze niets te improviseren overlaten. Gemeenten hebben het volle vertrouwen in onze vergunningaanvragen omdat ze helder zijn en aan alle eisen voldoen.

   Bouwen met zekerheid tot in detail
   De grote winst van Buro voor Bouwkunde is dat uw belangen als opdrachtgever in het gehele bouwproces bewaakt worden door – let op! - één professionele partij. Van eerste schetsontwerp tot en met de oplevering, of zelfs het onderhoud, als u dat wilt. Buro voor Bouwkunde maakt een hoogwaardig ontwerp én bewaakt uw budget én bedenkt praktische uitvoerbare bouwkundige oplossingen. Disciplines die doorgaans gescheiden zijn. Juist dan, als de betrokken specialisten zich volledig op hún eigen taak richten, kunnen zich onbedoeld onaangename verrassingen voordoen.

   Buro voor Bouwkunde denkt al vanaf het ontwerp en het bestek aan details die voor de uitvoering en de kosten van groot belang zijn. We houden niet van aannames, veronderstellingen en vage omschrijvingen. Zekerheid tot in detail, dat is de enige manier waarop u als opdrachtgever nieuwbouw of verbouw binnen de begroting kunt realiseren. Dat is wat Buro voor Bouwkunde belooft en waarmaakt. Dat we daarbij ook veel rompslomp van u kunnen overnemen, bewijst het overzicht hieronder.

   Benieuwd geworden?
   Bent u benieuwd geworden en zou u graag meer informatie ontvangen? Of hebt u een concrete vraag? Raadpleeg onze website of neem gerust contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

   Deel op Social Media

   Contactgegevens

   Buro voor Bouwkunde Veenendaal
   Bobinestraat 7-5
   POSTBU Veenendaal
   T: 0318 50 54 51
   E: veenendaal@burovoorbouwkunde.nl0
   W: www.burovoorbouwkunde.nl

   Openingstijden

   MaandagKantooruren
   DinsdagKantooruren
   WoensdagKantooruren
   DonderdagKantooruren
   VrijdagKantooruren
   Zaterdag-
   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Leidsche Poort 31
   2411 SG Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl