Gezinsenergie

WELKOM BIJ GEZINS­ENERGIE!
Begonnen als energiecollectief, kopen wij dankzij onze 18.000 particuliere en zakelijke deelnemers sinds januari 2019 zelf gas en stroom in.
Wij bieden u een eerlijk, transparant en structureel bijzonder scherp tarief zonder 'kleine lettertjes'. Wij zetten vol in op duurzaamheid, leveren op diverse plekken al 100% duurzame stroom aan onze deelnemers en helpen deelnemers bij het plaatsen van zonnepanelen op kerken, scholen en bedrijven.
Met onze handige klantenportal heeft u realtime inzage in uw contract, kunt u desgewenst dagelijks uw verbruik zien van de vorige dag, en kunt u heel eenvoudig wijzigingen doorgeven.
Onze klanten beoordelen onze klantenservice met een 8.7.
Hoe mooi is dat! Kom er ook bij: samen besparen we meer!

SAMEN BESPAREN WE MEER
Kies nu voor Gezinsenergie en profiteer van een structureel scherp, transparant en eerlijk tarief. Duizenden deelnemers gingen u al voor.
Kom er ook bij: in slechts enkele minuten regelen wij alles voor u.

EEN DUURZAME KEUZE
Steeds meer bedrijven, kerken en scholen leveren met zonnepanelen stroom aan onze deelnemers. Ook in 2020 zullen meerdere projecten opgeleverd worden.

GOED DOEL
Gezinsenergie ondersteunt daarnaast het werk van Stichting Stéphanos. Dit doen wij door middel van het organiseren en sponsoren van een zevental concerten van The Musix waarbij gecollecteerd wordt voor deze stichting. Daarnaast ondersteunen wij veel andere kleine initiatieven. Geregeld stellen we gratis kaartjes beschikbaar, of kunnen deelnemers met korting concertkaartjes bij ons bestellen

PERSOONLIJKE PAGINA
Via ons portaal kunnen deelnemers op elk moment van de dag hun contract inzien, of wijzigingen doorgeven. Maandelijks lezen wij de slimme meters uit, zodat u up-to-date inzage heeft in uw energieverbruik. U kunt dat dan in de tweede week van de lopende maand het verbruik van voorgaande maand inzien. Een verhuizing doorgeven of uw termijnbedrag wijzigen? Dat kan gemakkelijk via uw persoonlijke pagina.

ONZE MISSIE
Begonnen als energiecollectief, kopen wij dankzij onze 17.000 particuliere afnemers en 1000 zakelijke afnemers sinds januari 2019 zelf gas en stroom in. Wij bieden u een eerlijk, transparant en structureel scherp tarief zonder 'kleine lettertjes'. Wij zetten vol in op duurzaamheid, leveren op diverse plekken al 100% duurzame stroom aan onze deelnemers en helpen deelnemers bij het plaatsen van zonnepanelen op kerken, scholen en bedrijven.
Kijk op de website voor meer informatie over bestaande en lopende duurzame projecten.
Onze deelnemers kunnen via ons een speciaal tarief krijgen voor de aanschaf van zonnepanelen of isolatie.
Hoe mooi is dat!

Ik heet u hartelijk welkom bij Gezinsenergie!

Gijsbert Kamerman, directeur. 

Deel op Social Media

Contactgegevens

Gezinsenergie
Overtoompassage 2
3353HE Papendrecht
T: 085-7325735
E: klantenservice@gezinsenergie.nl
W: www.gezinsenergie.nl

Openingstijden

Maandag09:00-17:15 en 18:00-21:00
Dinsdag09:00-17:15 en 18:00-21:00
Woensdag09:00-17:15 en 18:00-21:00
Donderdag09:00-17:15
Vrijdag09:00-17:15
Zaterdag10:00-13:00
  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl