Stichting Woord en Daad

Woord en Daad is een christelijke organisatie die zich richt op ontwikkelingssamenwerking. Het doel van de stichting is om de armsten in ontwikkelingslanden vanuit christelijk perspectief op een duurzame manier kansen te bieden.

Behalve de medewerkers op het kantoor in Gorinchem zijn er vrijwilligers, ondernemers, kerken, scholen en fondsen door het hele land die zich inzetten voor hun medemens. De landen waar Woord en Daad projecten heeft liggen in de continenten Latijns Amerika, Afrika en Azië. Ze hebben betrekking op meerdere gebieden: Onderwijs, bedrijfsontwikkeling, water en sanitatie, huizenbouw en beleidsbeïnvloeding van overheden. Deze projecten worden altijd met lokale partners vormgegeven.

Naast langlopende projecten verleent Woord en Daad ook noodhulp als er zich acuut rampen voordoen. Niet alleen ver weg is een verandering noodzakelijk, ook in Nederland is Woord en Daad actief om mensen bewust bezig te laten zijn met armoedebestrijding en hun rol daarin. Een belangrijk project van Woord en Daad is kindsponsoring. Door het sponsoren van een kind kunnen ieder jaar ongeveer 30,000 kinderen naar school. Ze krijgen daar behalve christelijk onderwijs ook voeding, kleding en medische zorg. Voor een klein bedrag geven zij kinderen kans op een betere toekomst!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Stichting Woord en Daad
Spijksedijk 16-E
4207GN Gorinchem
T: 0183-611800
E: info@woordendaad.nl
W: www.woordendaad.nl

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur
  • banner 1


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl