MessiaNieuws.nl

MessiaNieuws is een online actualiteitenplatform op joods-christelijk gebied. Op de website verschijnen dagelijks blogs, bijbelstudies, nieuws en opiniestukken.

Persbericht? Mail redactie[at]messianieuws.nl
Vermeld altijd de 5 W’s: wie, wat, waar, wanneer en waarom. Laat ook een telefoonnummer en contactpersoon achter, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen voor nadere toelichting en mogelijke publicatie in het nieuwsgedeelte van de website.

Agenda-punt voor onze activiteitenkalender? Mail agenda[at]messianieuws.nl
MessiaNieuws houdt alle evenementen, bijeenkomsten en activiteiten op joods-christelijk gebied bij. Denk aan avonden met lezingen van theologen over Israël, of juist een rabbijn als spreker voor een christelijk publiek, maar ook (christelijke) pro-Israël manifestaties of interreligieuze uitwisselingen.

Reclame? Mail administratie[at]messianieuws.nl
Wilt u uw bijeenkomst extra onder de aandacht brengen? Informeer in dat geval voor advertorials of adverteer- en promotiemogelijkheden. MessiaNieuws kan met één klik honderden zo niet duizenden mensen bereiken via ons mailadressenbestand en sociale media als Facebook en Twitter.

Interesse gewekt? We zoeken nog schrijvers (bloggers, columnisten, bijbelcommentatoren, etc.), adverteerders en meer. Stuur een berichtje voor meer info.

Mail ons voor algemene zaken op redactie[at]messianieuws.nl

Deel op Social Media

Contactgegevens

MessiaNieuws.nl
Zijpe 2
8302MB Emmeloord
T: 06 - 19 72 12 46
E: administratie@messianieuws.nl
W: www.messianieuws.nl

Openingstijden

MaandagKantooruren
DinsdagKantooruren
WoensdagKantooruren
DonderdagKantooruren
VrijdagKantooruren
Zaterdag-


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl