Omega Accountancy

Omega Accountancy is een jong accountantskantoor, gestart in 2009 en gevestigd in Amersfoort en Veenendaal.

Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om onze dienstverlening aan te bieden tegen scherpe tarieven en zijn de lijnen kort, waardoor werkzaamheden efficiënt en snel kunnen worden uitgevoerd.

'Voor iedere ondernemer en particulier'

Onze cliënten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren en branches die het midden- en kleinbedrijf telt. Van de bouw en detailhandel tot de zakelijke dienstverlening, medische beroepen en de vrije beroepen. Iedere ondernemer en particulier is bij ons van harte welkom. Daarnaast maken stichtingen en verenigingen deel uit van onze cliëntenportefeuille.

Deel op Social Media

Contactgegevens

Omega Accountancy
Emmalaan 8
3905GR Veenendaal
T: 0318-506394
E: info@omegaaccountancy.nl
W: www.omegaaccountancy.vpweb.nl

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl