Trouwvervoer / Trouwoldtimers - Bas Minnaar

Door onze kennis en ervaring kunnen we meedenken in uw onvergetelijke trouwdag.

Onderstaand een introductie van een voor u wellicht onbekende trouwoldtimer.

De Citroen Traction Avant is van de tekentafel van de Italiaanse ontwerper Flaminio Bertoni. Het model is uit de Art Deco periode van de vorige eeuw, en start in 1934. Het technische gedeelte is van André Lefebre.

Er is veel ruimte voor de passagiers en een goede instap. De grote motor en de prima wegligging kunnen goed mee met het huidige verkeer. Deze auto geeft bruidsparen een grote meerwaarde op hun trouwdag!

Aanbieding: De basisprijs van een trouwrit in een Citroen Traction Avant is 4 uur voor 195 euro. De chauffeur en het autobloemstuk zijn hierbij inbegrepen! Er zijn ook twee lange modellen met meer ruimte/zitplaatsen. Kijk op de website voor de leuke recensies!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Bastiaan Trouwoldtimers - Bas Minnaar
Klampenmeet 17
3245DC Sommelsdijk
T: 0187-484103 of 06-29011177
E: basminnaar@gmail.com
W: www.bastiaantrouwoldtimers.nl

Openingstijden

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
DonderdagOp afspraak
VrijdagOp afspraak
ZaterdagOp afspraak
  • banner 1


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl