Garage Top

Bij Garage Top in Kootwijkerbroek kunt u terecht voor onderhoud, verkoop en schadeherstel van alle soorten personenauto’s en bedrijfswagens. Onze werkplaats beschikt over de nieuwste apparatuur, onder andere voor uitlijnen en ADAS camerakalibratie. Ook zijn wij hybride- en ev-specialist, waardoor we ook de meest geavanceerde auto’s kunnen onderhouden. Zowel de particuliere als zakelijke klant kan bij Garage Top terecht voor leasing en financiering. De klant staat bij ons altijd op nummer 1, dat kunt u zien aan de ruime openingstijden, snelle service (ook buiten openingstijden) en het actief meedenken met de klant bij vragen of problemen. Wij zijn aangesloten bij Bovag, Nationale Auto Pas en Focwa en zijn RDW erkend.

Personenauto’s
Bij Garage Top kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto's.
Wij kunnen alle merken auto's nieuw leveren, die zeker niet duurder zijn dan bij de dealer, maar die wel geleverd worden met de garantie en de service van Garage Top.
Staat uw auto niet tussen onze 40 occasions bij dan zoeken wij hem graag voor u op. Hierbij bent u niet duurder uit dan wanneer u zelf de auto zou aanschaffen, maar profiteert u wel van onze kennis en ervaring!

Bedrijfswagens
Wij hebben goede contacten met autobedrijven die jonge bedrijfswagens aanbieden van 1 à 2 jaar oud waar toch al een behoorlijk bedrag van de nieuwprijs is afgeschreven met een vrij lage kilometerstand.
Mede door de ruime openingstijden en snelle service kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw bedrijfswagen in onze schadeafdeling in uw bedrijfskleur te spuiten of in de kleur die u wenst.

Brommobielen
Garage Top is dealer van Aixam brommobielen.
Aixam Brommobiel is al ruim 25 jaar Europees marktleider met een aandeel van 40 procent. Aixam is dan ook de stilste, veiligste, grootste, betrouwbaarste en goedkoopste brommobiel die er op dit moment te leveren is.

Wilt u uw personenauto/bedrijfswagen onderhouden bij een modern en klantgericht autobedrijf? Of heeft u interesse in één van onze occasions, behoefte aan advies bij het kiezen van een voor u geschikte auto of heeft u andere vragen voor ons? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag!

Deel op Social Media

Contactgegevens

Garage Top
Essenerweg 108
3774LC Kootwijkerbroek
T: 0342-441651
E: info@garagetop.nl
W: www.garagetop.nl

Openingstijden

Maandag7.00-17.00 / 18.30-21.00
Dinsdag7.00-17.00 / 18.30-21.00
Woensdag7.00-17.00
Donderdag7.00-17.00 / 18.30-21.00
Vrijdag7.00-17.00
Zaterdag8.00-17.00
  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl