Autobedrijf van Herick

  HEERLIJK AUTORIJDEN BEGINT BIJ VAN HERICK

  Begin 2017 openden wij, Herald Hardeman en Dick van der Wilt, autobedrijf Van Herick in Voorthuizen. Beiden zijn wij van jongs af aan werkzaam in de autobranche, waardoor we nu over een breed scala aan vakkennis beschikken. Van Herick Voorthuizen is hét autobedrijf waar wij de betrouwbaarheid, gedrevenheid en het vakmanschap centraal zetten. En dat merkt u!

  Als jonge, frisse ondernemers gaan wij de uitdaging aan om de auto te vinden die bij u past. Door onze kennis op een eerlijke manier te gebruiken, proberen wij u zo veel mogelijk te ontzorgen. Tijdens de aankoop van uw auto luisteren wij aandachtig naar uw wensen en behoeften. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring helpen wij u de juiste keuze te maken. We geven u een passend advies, waarna u uiteraard zelf de grote beslissing neemt. Dat u bij Van Herick altijd met een goed gevoel de deur uit gaat, vinden wij hierbij het belangrijkste.

  Naast de verkoop en inkoop van auto’s verzorgen wij ook uw APK-keuring, onderhoudsbeurten, schadeherstel en het poetsen van de auto. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw auto de aandacht krijgt die hij nodig heeft. Zijn er onverwachte reparaties nodig? Dan ondernemen we alleen stappen in overleg met u. Zo voorkomen we samen onverwachte kosten. We vinden het natuurlijk wel zo prettig als u lang kunt blijven genieten van uw auto én van onze service.

  Heerlijk autorijden begint bij Van Herick!

  Deel op Social Media

  Contactgegevens

  Autobedrijf van Herick
  Rubensstraat 38
  3781VM Voorthuizen
  T: 0342 470025 / 06 212 35 807
  E: info@vanherick.nl
  W: www.vanherick.nl

  Openingstijden

  Maandag08:00 t/m 17:00
  Dinsdag08:00 t/m 17:00
  Woensdag08:00 t/m 17:00
  Donderdag08:00 t/m 17:00
  Vrijdag08:00 t/m 17:00
  Zaterdag08:00 t/m 15:00
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Leidsche Poort 31
  2411 SG Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl