Camping Nieuw Hof: Kamperen midden in de natuur!

   15 mei 2022 | in Algemeen

   Camping Nieuw Hof in Terschuur is een kleine gezellige boerencamping. Dichtbij grote steden, maar toch midden tussen de bossen en weilanden in het Veluwse landschap. Op familiecamping Nieuw Hof wordt u altijd hartelijk welkom geheten door familie Van Voorthuizen.

   De boerderij is gebouwd eind 1800. Het schijnt dat een Duitse barones de boerderij heeft laten bouwen. Uiteindelijk heeft de familie Voorthuizen de boerderij in hun bezit gekregen en is daar generaties lang tot en met het heden in blijven wonen. De boerderij is jarenlang van vader op zoon overgegaan. Vroeger was het een echte Veluwse boerderij met koeien, kippen en varkens.

   Sinds 2005 heeft de familie Voorthuizen besloten om de koeien voor grotendeels weg te doen. Er was toen een grote hoeveelheid land over en daar hebben ze de camping op gebouwd en de kersenboomgaard, waar u nu heerlijk kunt genieten van de rust en de stilte van het Veluwse landschap. De boerderij is grotendeels authentiek gelaten.

   ‘Op de camping is een modern toiletgebouw, in het toiletgebouw vindt onze gast alle gemakken van deze tijd. Ook is er voor de wat nattere dagen een mogelijkheid tot gebruik van een gezellige kantine die de ‘de Kersenstal’ noemen. We verhuren de kantine ook voor bijvoorbeeld feesten, verjaardagen, cursussen, reünies en nog veel meer’, vervolgt de heer van Voorthuizen.

   Naast de camping ligt een prachtige kersenboomgaard (5000 m2) die in het voorjaar een prachtige bloesem voortbrengt en later in het jaar kunnen hier heerlijke zoete kersen worden geplukt. Op de camping bij de receptie is een winkeltje ’ut pitje’ waar kersen, boeren streekproducten en de Bongerdhoen, natuurlijk allemaal uit het eigen bedrijf, gekocht kunnen worden.

   Ondanks het feit dat Camping Nieuw Hof midden tussen de weilanden en bossen ligt, zijn Barneveld, Amersfoort en Leusden op een steenworp afstand te vinden. Winkelcentra zijn hierdoor binnen handbereik.

   Wilt u meer weten over de mogelijkheden in de omgeving, kijkt u dan op de website van Camping Nieuw Hof of reserveer alvast uw plaats!

   Deel op Social Media


   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Leidsche Poort 31
   2411 SG Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl