NPV-ondernemersbijeenkomst: Ondernemen met oog voor de ander!

  13 juni 2019 | in Algemeen  LUNTEREN | Vindt u het van belang dat ouderen (weer) worden betrokken bij de samenleving? Vraagt u zich af hoe u als ondernemer iets kunt betekenen tegen eenzaamheid? Wilt u meer weten over regeringsbeleid dat u als ondernemer raakt? Dan bent u weer van harte welkom op onze NPV-netwerkbijeenkomst voor ondernemers! De NPV organiseert deze avond op donderdag 13 juni D.V. in Lunteren.


  Chris Stoffer, Tweede Kamerlid namens de SGP, zal u deze avond inspireren met het thema Ondernemen met oog voor de ander!

  Hoe ga je om met werknemers die net wat minder kunnen meekomen? Voelen collega’s die buiten de lijntjes kleuren zich veilig? En wat kun je betekenen voor medewerkers die mantelzorger zijn of op andere wijze een last met zich meedragen? Maar ook: hoe kun je met je bedrijf maatschappij breed bijdragen aan het welzijn van anderen die rechtstreeks of indirect in uw invloedssfeer liggen? Laat u boeien door zijn bijdrage!

  Chris Stoffer is sinds april 2018 lid van de Tweede Kamer en beheert onder meer de portefeuilles Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Infrastructuur en Waterstaat, Economische Zaken en Klimaat. Gelegenheid dus om ook tal van vragen te stellen over het regeringsbeleid dat u als ondernemer raakt!

  NPV-projecten tegen eenzaamheid
  Op deze avond zult u ook kennis maken met (de voortgang) van onze projecten tegen eenzaamheid, die momenteel door een groep van zo’n 20 NPV-Ondernemers voor het leven worden gefinancierd. Misschien raakt u zo enthousiast dat u meteen wilt aanhaken. Dat is uiteraard geen enkel probleem!

  Locatie en opgave
  De bijeenkomst wordt gehouden in Huize de Wijert, Edeseweg 30 in Lunteren. We beginnen om 19.30 uur en sluiten om ongeveer 21.15 uur af met een borrel.

  Nadat u zich heeft aangemeld via npvzorg.nl/ondernemersbijeenkomst krijgt u op een later moment praktische informatie over programma en locatie toegestuurd. We zien uit naar uw komst!  Deel op Social Media


  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1

  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl