Zoekt u een mooie locatie voor een feest of ander evenement?

20 mei 2019 | in Algemeen

t Hof van Hoenkoop verzorgt graag uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag en nog veel meer! Geheel inclusief catering en vriendelijke bediening.

U vindt deze prachtig gerenoveerde party-boerderij net buiten Oudewater, landelijk gelegen in het hart van de Lopikerwaard. Achter de oorspronkelijke boerderij bevindt zich de hooiberg welke is ingericht in moderne stijl. Het geheel is omgeven door een mooi terras.

Authentiek
De monumentale boerderij uit 1603 is geheel in authentieke stijl. Via de ontvangsthal komt u in de feestzaal, een ambiance die ongekende sfeer en rust uitstraalt. De unieke schouw met ruim 400 bijbelse voorstellingen uit het Oude- en Nieuwe Testament, bedstede en oude nissen, vormen het bewijs dat het authentieke karakter van de boerderij tot in het kleinste detail bewaard is gebleven.

Modern
In 2015 is de achterliggende hooiberg nieuw opgebouwd, in moderne stijl ingericht en tevens voorzien van een aparte ingang en invalidentoilet. De hooiberg kan als apart gedeelte gebruikt worden voor bijvoorbeeld een gezellig diner of buffet, maar kan ook in zijn geheel verbonden worden met de monumentale boerderij. De capaciteit wordt hiermee verruimd tot 275 personen. Het geheel wordt omringt door een ruim terras, waar bijvoorbeeld de huwelijksceremonie of receptie kan plaatsvinden.

Ga gerust langs om deze prachtige locatie te bekijken en u geheel vrijblijvend te oriënteren op de mogelijkheden. Bij ‘t Hof van Hoenkoop is er erg veel mogelijk! Kijk voor meer informatie hier op de pagina!

  

Deel op Social Media


  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl