Kom tot rust op de Veluwe in t Boshuisje!

9 november 2018 | in Algemeen

’t Boshuisje staat op recreatiepark De Rimboe Hoenderloo dat midden in de bossen van de Veluwe ligt. Omgeven door de natuur kom je tot rust. De vogeltjes vliegen af en aan in de tuin, de eekhoorntjes komen even langs.

En wat is er heerlijker dan na een frisse boswandeling bij ’t Boshuisje te komen en dan te genieten van een lekker stuk zelfgebakken appeltaart, met een kop koffie, lekker de voeten omhoog, zittend op de loungebank in de tuin, of als het al wat kouder is, binnen bij het gashaardje? Er is tijd voor ontspanning!

De eigenaren aan het woord:
Wij zijn Everdien en Erik. Wij wonen in het centrum van het land tussen de snelwegen en we hebben dit huisje aangeschaft om met onze vier kinderen heerlijk te kunnen genieten van de prachtige natuur en de rust op het park en de Veluwe. Het is zo’n ander leven in ’t Boshuisje dan in de stad. Je hoort er geen auto’s maar vogels en het ruisen van de wind en de bladeren van de bomen; soms zelfs het knorren van de wilde zwijnen of het burlen van de herten… We vinden het leuk om anderen ook de gelegenheid te bieden om te kunnen genieten van ons knusse Boshuisje in een prachtige omgeving. Heb je nog vragen of wil je een reservering maken, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

Inrichting
't Boshuisje heeft een prima huiskamer met fijne royale zithoek en eethoek. Bij mooi weer kunnen de tuindeuren lekker open en als het wat kouder is, kan de gashaard aan. Verder zijn er twee slaapkamers, een keuken met combimagnetron, senseo, waterkoker en gasstel, een badkamer met toilet, douche en fonteintje. 't Boshuisje heeft een royale door bomen beschutte tuin (ong. 400m2) met een steigerhouten lounge-hoekbank en een paviljoen met houten eettafel en banken. Bij mooi weer kan ook de bbq aan! De tuin is rondom afgesloten door een hek.

Omgeving
't Boshuisje ligt in Hoenderloo in hartje Veluwe. Vanuit uw luie stoel kunt u genieten van de vogeltjes die af en aan vliegen en zo nu en dan komt er zelfs wel eens een eekhoorntje langs. U loopt zo uit het vakantiepark het bos in waar o.a. herten, vossen en zwijnen wonen. Ook in de omgeving is er van alles te zien, van natuur, tot musea en leuke stadjes of attractieparken, te voet of op de fiets...alles is mogelijk.

Dit is echt een huisje waar u tot rust komt, in een mooie bosrijke en landelijke omgeving. Bekijk meer informatie en foto’s op de pagina van ‘t Boshuisje!

  

Deel op Social Media


  • banner 1
  • banner 2

  • banner 1
  • banner 2


  • banner 3
  • banner 4

  • banner 3
  • banner 4


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl