Minicamping Middenin: de gezelligste boerencamping van Walcheren

   11 augustus 2018 | in Algemeen

   Rustig en ruim opgezet. Gezellig en gemoedelijk. En genoeg te doen in de omgeving. Dát is wat Minicamping Middenin, boerencamping middenin Walcheren, u biedt.

   Minicamping Middenin is kleinschalig en biedt daardoor genoeg plek voor kinderen om naar hartenlust te spelen, maar is tegelijkertijd ook een fijne uitvalsbasis voor het ontdekken van de veelzijdige omgeving. Heerlijk vakantie vieren in een prachtige omgeving? Boek snel uw staplaats of stacaravan en rust heerlijk uit bij Minicamping Middenin!

   Rust en ruimte: 15 staplaatsen en een stacaravan huren
   Met 15 staplaatsen en de mogelijkheid een stacaravan te huren (er zijn 4 stacaravans voor 5/6personen) is het op deze boerencamping in Walcheren altijd goed vertoeven. Kinderen hebben dan ook voldoende ruimte om op het goed verharde erf rond te rijden op mammoetskelters, bolderkarren en speciale trekkers voor kinderen. Ook is er een speeltuin met een trampoline en een trim- en tennisbaan, kan er gevliegerd en gevist worden, worden er fantastische fietstochten, pannenkoekenfeesten en barbecues georganiseerd en kunnen kinderen spelen met de dieren op de boerderij.

   Genoeg activiteiten in de omgeving van de camping
   Pittoreske dorpjes bezoeken? Lekker uitwaaien op het strand? De omgeving verkennen op de fiets? Of lekker naar de bossen? Minicamping Middenin is de perfecte uitvalsbasis voor allerlei leuke activiteiten.

   Vakantiewoning
   Liever niet op de camping verblijven, maar juist in een vakantiewoning? Naast de staplekken en stacaravans in Grijpskerke kunt u ook een vakantiewoning in Dishoek, bij de Zeeuwse stranden, boeken!

   Reserveer snel uw plek en geniet van een heerlijke vakantie
   Staplaats reserveren? Stacaravan huren? Of toch liever in een vakantiewoning in Dishoek verblijven? Bij Minicamping Middenin kan het allemaal. Reserveer gemakkelijk online of neem contact met op! Kijk voor meer informatie op deze pagina.

   Een onvergetelijke vakantie beleeft u bij Minicamping Middenin!

     

   Deel op Social Media


   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1

   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl