Iraanse generaal: Iraanse generaal: "Islamitisch leger wacht op bevel om Israël te vernietigen"

   12 juli 2018 | in Algemeen

   De Iraanse generaal Hossein Salami geeft toe dat Iran zich voorbereidt om "het kwaadaardige zionistische regime" uit te roeien. Ook wacht in Syrië "een islamitisch leger" op het bevel om Israël te vernietigen. Dit zei de plaatsvervangend commandant bij de Iraanse Revolutionaire Garde volgens The Times of Israel.

   Salami voegt eraan toe dat de door Iran gesteunde terreurgroep Hezbollah momenteel 100.000 raketten gericht houdt op Israël. "We creëren in Libanon een macht omdat we van daaruit met al onze krachten de vijand willen bestrijden. Hezbollah is op de grond enorm machtig en is in staat om het zionistische regime (Israël, red.) te verslaan. Het zionistische regime heeft geen defensieve strategie."

   In een door Middle East Media Research Institute (MEMRI) vertaalde toespraak vertelt de generaal dat de gevaren voor Israël vandaag de dag groter zijn dan ooit tevoren. "In Syrië wordt een internationaal en islamitisch leger gevormd die gehoor zal vinden bij moslims op de Golan Hoogvlakte. Daar wacht men op orders zodat het kwaadaardige zionistische regime voorgoed kan worden vernietigd. Het voortbestaan van dit regime is nooit zo in gevaar geweest als nu."

   Salami benadrukt dat Israël een gevaar vormt voor 'de hele islamitische wereld'. Ook prees hij ayatollah Khomeini die de islamitische revolutie in 1979 leidde met als doel ooit Israël te kunnen vernietigen. "Sindsdien is het zionistische regime angstig, wanhopig en bezorgd." Volgens de Iraniër worden alle problemen in het Midden-Oosten veroorzaakt door "het valse, historisch verwaarloosbare en identiteitsloze regime, genaamd Israël".

   De door Iran gefinancierde en ondersteunde pro-Assad-coalitie in Syrië begon onlangs een offensief tegen rebellen in het grensgebied met Jordanië en Israël. Israël heeft herhaaldelijk gewaarschuwd dat het niet zal toe staan dat de pro-Assad-coalitie, die tegenwoordig gedomineerd wordt door sjiitische milities, het grensgebied op de Golan Hoogvlakte zal overnemen.

   Bron CIP.nl

   Deel op Social Media


   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1
   • banner 2

   • banner 1

   • banner 3
   • banner 4

   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   Dronensingel 3D
   2411 GT Bodegraven

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl