De lekkerste kazen en vers gebrande noten vindt u bij ‘t Kaashuys Reeuwijk en Zoetermeer!

   14 juni 2018 | in Algemeen

   Bij ‘t Kaashuys hebben ze een passie voor kaas en ambachtelijke producten. En deze passie en 40 jaar kaaservaring willen de gebroeders Fris met u delen in hun complete kaaswinkels.

   Kaasassortiment
   In de kaaswinkels in Reeuwijk en Zoetermeer vindt u werkelijk een assortiment om U tegen te zeggen. Een overvloed van Nederlandse kazen zoals Weydeland kazen (Beemsterpolder), Stolwijkse boerenkazen (van jong tot overjarig), geiten- en schapenkaas en kazen met heerlijke toevoegingen zoals brandnetel of truffel. Maar ook buitenlandse kaasspecialiteiten ontbreken natuurlijk niet. Van zachte kazen als Epoisse of Camembert tot harde soorten als Parmezaan Reggiano of grotgerijpte Gruyère. Kazen die overbekend zijn maar ook vrijwel onbekende soorten. Deze hebben een hoge omzetsnelheid en daardoor is de versheid altijd gegarandeerd!

   Elke week brengen Wim en Kees met hun medewerkers weer nieuwe kazen onder de aandacht, zodat uw kaasplateau een ware smulpartij wordt. En elke kaas heeft z’n verhaal. Een verhaal dat de gebroeders Fris graag aan u doorvertellen!

   Vers gebrande noten
   Hoewel u bij binnenkomst in de winkels, meteen onder de indruk raakt door de enorme “kaasuitstraling”, zult u ook zeker in beslag genomen worden door de heerlijke geur van vers gebrande noten. Elke dag opnieuw worden de noten vers gebakken in de beste Arachide olie. U treft hier een ruime keuze, van cashewnoten tot de met zorg samengestelde mixen van ’t Huys en natuurlijk de onovertroffen Macadamia mix. Bovendien zitten noten en zuidvruchten boordevol antioxidanten, vitaminen en mineralen!

   Kom gerust proeven en laat u verrassen bij ‘t Kaashuys Reeuwijk, Miereakker 8 of ‘t Kaashuys Zoetermeer, Dorpsstraat 103.

   Voor meer informatie wijzen wij graag naar de pagina van 't Kaashuys.

   Deel op Social Media


   • banner 1
   • banner 2


   • banner 3
   • banner 4


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   De Spil 31
   3774 SE  Kootwijkerbroek

   T 06 – 53 10 66 26
   E info@refoportaal.nl