Skip to main content

Het Internationale Gerechtshof buigt zich deze week over de status van de Westelijke Jordaanoever en Oost-Jeruzalem. 52 landen spreken het Hof toe. De meerderheid van hen staat vijandig tegenover het bestaan en de veiligheid van de Joodse staat Israël. Eén van de sprekers tijdens de hoorzittingen is jurist Andrew Tucker. Hij is deze week aanwezig bij de hoorzittingen in het Vredespaleis in Den Haag, ook wel de “tempel van vrede” genoemd. Hij ziet dit als een geestelijke strijd waarvoor dringend gebed nodig is.

https://youtube.com/watch?v=-EOrR8Hsuz4%3Ffeature%3Doembed

Andrew Tucker is Chief Editor van Israel & Christians Today en directeur van thinc. – The Hague Initiative for International Cooperation • www.thinc.info

Christenen voor Israël 

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld, Gods liefde voor Zijn volk en Zijn komende koninkrijk. Als Christenen voor Israël doen wij dit door het geven van betrouwbare informatie over land, volk en staat van Israël. Wij roepen christenen op tot solidariteit met Israël en wijzen elke vorm van antisemitisme af. En wij gaan hierbij uit van het gezag en de betrouwbaarheid van de Bijbel als Gods Woord. Wij steunen Israël metterdaad en zijn werkzaam in Nederlandse kerken en gemeenten.

Web: www.cvi.nl
Beeld: Videostill YouTube
Auteur: Christenen voor Israël

RefoPortaal | Digitale ontmoetingsplaats voor Reformatorisch / Christelijk Nederland