Skip to main content

Wanneer ik een rondje door de supermarkt maak, neem ik eigenlijk altijd wel iets mee van de afdeling met houdbare tomaten. Die zijn er in vele soorten en maten: blikjes en tubes met puree, flessen met saus, pakjes met gezeefde tomaten, blikken met hele of in blokjes gehakte tomaten. Pas ontdekte ik een voor mij onbekende variant: kerstomaatjes in blik.Wanneer ik een rondje door de supermarkt maak, neem ik eigenlijk altijd wel iets mee van de afdeling met houdbare tomaten. Die zijn er in vele soorten en maten: blikjes en tubes met puree, flessen met saus, pakjes met gezeefde tomaten, blikken met hele of in blokjes gehakte tomaten. Pas ontdekte ik een voor mij onbekende variant: kerstomaatjes in blik. Read More RD.nl  

RefoPortaal | Digitale ontmoetingsplaats voor Reformatorisch / Christelijk Nederland