Skip to main content

RD on Tour – In een aangrijpend interview vertelt Ira van de Breevaart-Vinogradska over de zenuwslopende weken aan het begin van de oorlog in Oekraïne. Welke familieleden zou ze levend terugzien? Ook in de tijd daarna kon ze op allerlei manieren haar landgenoten helpen. Talloze keren zag ze God aan het werk.

Verder in deze aflevering: Francina en Robert gaan voor de laatste keer deze zomer de strijd aan bij de challenge en gaat Robert in Rijssen de straat op met de vraag: heeft u een opdracht in het leven?

Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op dit YouTube kanaal brengt het RD persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen ze allemaal vanuit hun christelijk perspectief.
———-
Bronvermelding:
Beeld:              Videostill rd
Website:          www.rd.nl
———-

RefoPortaal | Digitale ontmoetingsplaats voor Reformatorisch / Christelijk Nederland