Duoconcert orgel/piano & fluit in Kapelle
Mark Christiaanse, sinds december 2018 de vaste bespeler van het historische Bätz-Witte orgel in de Hervormde kerk van Kapelle, en de fluitist Kees Alers geven voor de eerste keer samen een concert. Kees Alers is o.a. bekend van zijn medewerking aan het tv programma Nederland Zingt en hij treedt regelmatig in binnen- en buitenland op als solist.

Mark en Kees hebben een gevarieerd programma samengesteld met diverse muziekstijlen zoals barok, romantisch, modern, filmmuziek en licht klassiek etc.

Verder gebruiken ze verschillende combinaties van muziekinstrumenten; Mark zal naast het grote Bätz-Witte orgel ook het koororgel en de piano bespelen en ook Kees zal tijdens het concert op een aantal verschillende fluiten spelen.

U bent van harte welkom om naar dit concert te komen luisteren!

Voor kaarten en meer informatie zie onze website: www.batzwitteconcertskapelle.nl

Zaterdagavond 27 mei 2023 om 20:00 uur in de Hervormde kerk van Kapelle.

Details evenement
Datum zaterdag 27 mei 2023
Tijd 20:00 tot 21:00 uur
Lokatie Hervormde Kerk, Kerkplein 4
Plaats Kapelle
Evemenement delen
Foto's


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl