Bevrijdingsconcert Online Instrumentaal
I.v.m. 75 jaar vrijheid ging ons concert voor gemeente Zuidplas in 2020 niet door. Vanwege de huidige maatregelen kan het concert wederom niet doorgaan met publiek. Nu wordt het uitgezonden vanaf 5 mei 2021 via YouTube kanaal van Flying Eagle oog voor organiseren.Opening door burgemeester Han Weber van de gemeente ZuidplasMet medewerking van:

André van Vliet orgel, Arjan & Edith Post trompetDigitale collecte t.b.v. stichting Het Leontienhuis Zevenhuizen en Christelijk Hospice Elim Moerkapelle
Details evenement
Datum woensdag 05 mei 2021
Tijd 19:30 tot 21:00 uur
Lokatie Dorpskerk
Plaats Moordrecht
Evemenement delen
Foto's
  • banner 1
  • banner 2

  • banner 3

DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Leidsche Poort 31
2411 SG Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl