Sensiplan betrouwbare gezinsplanning

Sensiplan® is een moderne en wetenschappelijke natuurlijke methode voor geboorteregeling die past binnen een christelijke beleving van seksualiteit en vruchtbaarheid.
Sensiplan verrijkt en verdiept je relatie. De methode is gezond voor je lichaam en heeft geen bijwerkingen.

Tijdens de cursus leer je de veranderende lichaamssignalen in je cyclus herkennen.
Deze signalen maken het mogelijk nauwkeurig de vruchtbare en onvruchbare dagen in je cyclus te bepalen. Sensiplan helpt om een zwangerschap nog te vermijden of bij kinderwens juist wél te zwanger raken. Ook bij een onregelmatige cyclus, kan dit heel behulpzaam zijn.

Startdatum: 14 september 19.30 - 22.00 uur. Verdere data (nog drie keer) in overleg met andere aanmeldingen en consulent. Mocht deze datum niet uitkomen... Er start iedere maand een cursus in Barneveld. Vraag naar de mogelijkheden bij de consulent.

Locatie: Wordt bij opgave bekend. In Barneveld. 1,5 meter mogelijk. Mochten de omstandigheden wijzigen dan wordt de cursus via beeldbellen voortgezet.

Kosten: € 265,-. Inclusief Hand- en Werkboek 'Natuurlijk en Zeker', digitale thermometer en individuele begeleiding.
Cursusprijs per vrouw, partner zeer welkom!
Vergoeding door Pro Life vanuit aanvullende verzekering.

Heb je vragen? Neem contact op met de consulent
Ellen van Ginkel ellen.van.ginkel@sensiplan.nl / 06-20415657
Of met secretariaat@sensiplan.nl / 06-51642297
Wij helpen je graag - vrijblijvend - verder!
Direct aanmelden? Klik hier!

Ook vanuit andere plaatsen starten regelmatig cursussen. Online of op locatie. Afstand 1,5 mogelijk. Informeer bij het secretariaat. Bij voldoende aanmeldingen kan ieder moment een cursus beginnen.

www.sensiplan.nl

Details evenement
Datum donderdag 17 september 2020
Tijd 19:30 tot 22:00 uur
Lokatie Wordt bij opgave bekend
Plaats Barneveld
Evemenement delen
Foto's
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl