Kliederkerk Lutherse kerk op 16 februari
De lutherse gemeente organiseert samen met de Lukaskerk op 16 februari weer Kliederkerk. We komen met jong en oud bij elkaar, om te horen over getallen in de Bijbel, samen te vieren, creatief bezig te zijn en samen te eten. Kom met je nichtje of buurjongen, neem je vader mee, oma of tante. Kliederkerk is er echt voor alle generaties, het mooiste is om het samen met een jonger of ouder iemand te beleven.

We starten om 15.30 met de activiteiten, om 16.30 is er een korte viering en daarna eten we samen. Om 17.30 uur sluiten we samen af. Lutherse kerk, Lutherse Burgwal 9. http://www.luthersdenhaag.nl/Aanmelden als deelnemer of als vrijwilliger kan bij Mascha de Haan (kruisbesmascha@gmail.com)

).

Details evenement
Datum 16 februari 2020
Tijd 15:30 tot 17:30 uur
Lokatie Evangelisch-Lutherse kerk
Plaats Den Haag
Evemenement delen
Foto's


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl