Sensiplan natuurlijke geboorteregeling

Deze cursus is voor vrouwen en hun partner die op een natuurlijke manier met hun vruchtbaarheid willen omgaan en om diverse redenen geen gebruik willen maken van kunstmatige hormonen. Sensiplan® is een betrouwbare methode voor geboorteregeling die past binnen een christelijke beleving van vruchtbaarheid en seksualiteit.
De methode is gezond voor je lichaam, heeft geen bijwerkingen, verrijkt en verdiept je relatie.

Tijdens de cursus leer je de veranderende lichaamssignalen in de cyclus herkennen.
Deze signalen maken het mogelijk nauwkeurig de vruchtbare en onvruchtbare dagen te bepalen. Sensiplan helpt om een zwangerschap nog te vermijden of bij kinderwens juist wél te zwanger raken. Ook bij een onregelmatige cyclus, kan dit heel behulpzaam zijn.

1ste ochtend: woensdag 15 januari 2020 10.00-12.00 uur. Verdere data (nog drie keer) in overleg met andere aanmeldingen en consulent.

Locatie: Zwolle. Overleg over locatie is mogelijk.

Kosten: € 265 Inclusief Hand- en Werkboek ’Natuurlijk en Zeker’, digitale thermometer en individuele begeleiding. Cursusprijs per vrouw/stel partner zeer welkom! Volledige vergoeding door Pro Life, bij alle aanvullende verzekeringen.

Heb je vragen? Neem contact op met de consulent.
Margreet Boender: secretariaat@sensiplan.nl / 06-51642297
Wij helpen je graag - vrijblijvend - verder!
Direct aanmelden? Klik hier!

Ook in andere plaatsen starten regelmatig cursussen. Bij voldoende aanmeldingen kan ieder moment een cursus beginnen. Neem gerust contact op. Wij helpen je graag - vrijblijvend - verder.

www.sensiplan.nl


Details evenement
Datum woensdag 15 januari 2020
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Lokatie Ruitendwarsweg
Plaats Zwolle
Evemenement delen
Foto's


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl