Adventconcert Mannenkoor Elim
  Op D.V. zaterdag 7 december 2019 hopen we als Mannenkoor Elim weer een adventconcert te houden in de Hervormde Kerk te Kapelle.

  Deze avond zal worden geopend door ouderling Murre. Met het koor onder leiding van Joost van Belzen en organist Cees van der Hart achter het orgel, beloofd het een mooie avond te worden. Noralie van Gurp zal deze avond haar harp bespelen.

  Kerk open: 19.00 uur, Aanvang: 19.30 uur. Collecte voor de onkosten. Entree: volwassenen €5,00, kinderen €2,00. Pinbetaling mogelijk.

  Iedereen hartelijk welkom!

  Details evenement
  Datum zaterdag 07 december 2019
  Tijd 19:30 tot 22:00 uur
  Lokatie Hervormde Kerk Kapelle
  Plaats Kapelle
  Evemenement delen
  Foto's
  • banner 1


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl