Najaarsconcert ‘Muziek door de eeuwen heen’
  Op D.V. zaterdag 9 november 2019 geeft het Christelijk Gemengd koor ‘Cantate Deo’ o.l.v. Peter Eilander een groot Najaarsconcert ‘Muziek door de eeuwen heen’ in de Sint Joriskerk in Amersfoort.

  Programma: Diverse (licht) klassieke werken van bekende, maar ook van onbekende componisten. J.S. Bach en G.F. Händel mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.

  Meewerkenden: Aan dit concert werken mee: Anja van der Maten, hobo; Arjan en Edith Post, trompet; Jaap Eilander, vleugel; Johan van der Graaf, orgel.

  Aanvang: 19.45 uur (kerk open: 19.15 uur). Kaarten: € 15,00 in de voorverkoop, bij de kerk € 17,50, kinderen tot 12 jaar gratis. Kaartverkoop via de koorleden en onze website: www.cantatedeo.nl.
  Details evenement
  Datum zaterdag 09 november 2019
  Tijd 19:45 tot 21:30 uur
  Lokatie Sint-Joriskerk
  Plaats Amersfoort
  Evemenement delen
  Foto's
  • banner 1


  DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

  RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

  CONTACT

  RefoPortaal
  Dronensingel 3D
  2411 GT Bodegraven

  T 06 – 53 10 66 26
  E info@refoportaal.nl