Lezing Leusense Conferentie in Nieuwleusen
Op vrijdag 13 september 2019 hoopt ds. A. Bas (GKN) uit Kampen met ons stil te staan bij het thema 'Een kerk die leeft, is een kerk die spreekt'.

Direct nadat de Reformatie begonnen was, hebben heel wat mensen een persoonlijke geloofsbelijdenis op papier gezet. Terecht vinden we het belangrijk, om ons hartelijk te binden aan de belijdenisgeschriften die ons vanuit het verleden zijn overgeleverd. Hoe houden we als kerk ons belijden actueel? Hoe gaan we als kerk in op de vragen van deze tijd?

De conferentie is vrij toegankelijk (wel collecte). Aanvang 20.00 uur. Na afloop is er koffie en thee. Meer informatie: www.leusenseconferentie.nl

Details evenement
Datum vrijdag 13 september 2019
Tijd 20:00 tot 22:00 uur
Lokatie Maranathakerk, Burg. Van der Grondenstraat 73
Plaats 7711 HS Nieuwleusen
Evemenement delen
Foto's
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl