Orgelconcert door Rik Melissant
Op 13 juli 2019 geeft Rik Melissant een orgelconcert op het fraaie orgel in de Grote Protestantse kerk te Menaam. Rik Melissant is een veelbelovende jonge organist die diverse prijzen heeft gewonnen op orgelfestivals. De aanvang is om 19.30 uur. Kaarten zijn vanaf een half uur voor aanvang in de kerk verkrijgbaar à € 10,- kinderen t/m 11 jr. € 5. Verdere informatie www.zingenenzo.com- - - - -Rik Melissant (1999) is geboren te Dirksland. Van jongs af aan was het orgel een fascinerend instrument voor Rik. Hij studeert vanaf zijn 12e jaar orgel bij Paul Kieviet (Middelharnis) bij wie hij tot op heden nog steeds studeert. Ook heeft hij verschillende masterclasses gevolgd bij o.a. Arjen Leistra (Schiedam), Maurice Clement (Luxemburg). Hiernaast heeft hij ook lessen gevolgd bij Gerben Budding (Gorinchem), Hayo Boerema (Rotterdam).

Rik won de 1e prijs op het Internationale Ambitus Orgelconcours (juni 2017 - Grote of St. Bavokerk te Haarlem). Ook won hij de 1e prijs op het Feike Asma Concours (augustus 2017) in Ede. Sinds maart 2017 heeft hij lessen bij Ben van Oosten (Den Haag). En sinds het najaar van datzelfde jaar volgt hij lessen improvisatie bij Sander van den Houten (Den Haag). In het voorjaar van het jaar 2018 is Rik begeleid door Ben van Oosten voor zijn toelatingsexamen aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts). Per september 2018 is hij zijn studie begonnen bij Ben van Oosten.

Details evenement
Datum zaterdag 13 juli 2019
Tijd 19:30 tot 21:00 uur
Lokatie Grote Protestantse kerk
Plaats Menaam
Evemenement delen
Foto's
  • banner 1
  • banner 2


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl