Orgelbespeling met samenzang 's-Gravenpolder (SEZ)

U wordt hartelijk uitgenodigd voor de orgelbespeling die Kees Doornhein geeft op vrijdagavond 29 maart om 20.00 uur op het prachtige orgel in de Elimkerk (Gereformeerde Gemeente, Langeweg 61) te ‘s-Gravenpolder. Er worden diverse koralen en Psalmbewerkingen gespeeld. Tevens is er bijpassende samenzang. De toegang is gratis. De opbrengst van een collecte en een verkooptafel is voor de Spaanse Evangelische Zending (SEZ).

Drie van de vijf uitgebrachte cd’s van organist Kees Doornhein zijn te koop bij de verkooptafel. De opbrengst is helemaal bestemd voor de SEZ. Vier cd’s (één is er uitverkocht) zijn te bestellen via de webshop van de SEZ: shop.sez.st en via de site van de organist: www.keesdoornhein.nl. Bij het concert zijn ook (kinder)boeken, textielwaren, wenskaarten e.d. te koop. Iedereen is van harte welkom.

U steunt de SEZ tevens met het geven van (oude) boeken en cd’s. U kunt hiervoor contact opnemen met D.C. de Korte (dcdekorte@gmail.com), voorlichter SEZ, tel. 078 6136967. Kijk ook eens in de webshop van de SEZ voor goedkope (tweedehands) boeken en cd’s.

Details evenement
Datum vrijdag 29 maart 2019
Tijd 20:00 tot 00:00 uur
Lokatie Elimkerk (Gereformeerde Gemeente Langeweg 61)
Plaats 's-Gravenpolder
Evemenement delen
Foto's


DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

CONTACT

RefoPortaal
Dronensingel 3D
2411 GT Bodegraven

T 06 – 53 10 66 26
E info@refoportaal.nl