VCA-BASIS DAGCURSUS

   VCA-VOL dagcursus


   Wat is VCA-VOL?
   Wanneer u operationeel leidinggevende bent bij een aannemer dient u het VOL-VCA certificaat in bezit te hebben. VOL-VCA staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA. Uw werkgever en opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer het herkennen van onveilige situaties en handelingen, de (Europese) wet- en regelgeving, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, bedrijfsnoodplan, VCA-certificeringen en het organiseren van toolboxvergaderingen. Met een VOL-VCA diploma op zak weet u aan welke eisen u en de operationele medewerkers waaraan u leiding geeft moeten voldoen.

   Voor wie is het VCA-VOL certificaat?
   Vervult u een leidinggevende functie of bent u actief als ZZP-er, dan is een VCA-VOL certificaat verplicht. In alle andere gevallen volstaat een VCA-Basis certificaat.

   VCA VOL Cursus boeken bij In1keerVCA.nl
   Wilt u binnen één dag uw diploma halen? Volg een dagcursus VCA–VOL en doe dezelfde dag nog examen! U kunt op diverse locaties een VCA-VOL cursus boeken of kies voor de cursus e-learning en volg de cursus op uw eigen gemak. Benieuwd naar een trainingslocatie in de buurt? Bekijk alle trainingslocaties en boek vandaag nog een cursus!

   Waarom een cursus volgen bij In1keerVCA.nl?
   Intensieve trainingsdag door een deskundige instructeur!

   In 1 dag het diploma!
   Goedkoopste van Nederland!
   Boek een cursus en haal het VCA-VOL diploma in één dag!

   Voor meer informatie ga naar de website!
   Details evenement
   Datum donderdag 12 juli 2018
   Tijd 08:00 tot 16:15 uur
   Lokatie Het Zwanenmeer, Beemsterstraat 491
   Plaats 1024 BE Amsterdam
   Evemenement delen
   Foto's
   • banner 1
   • banner 2


   DE REFORMATORISCHE STARTPAGINA

   RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de Reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en een banenmarkt. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op onze site vertegenwoordigd.

   CONTACT

   RefoPortaal
   De Spil 31
   3774 SE  Kootwijkerbroek

   T 0342 – 224 029
   E info@refoportaal.nl